Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ciobanică merge cu mandat în Consiliul Municipal: trebuie sa rămână pe dreapta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partidul Verde a anunțat că Dan Dumitru Ciobănică, primul care deschide lista de consilieri municipali ai partidului va merge în deliberativul Bistriței cu mandat special să facă alianță cu dreapta și cu PNL-ul.

Marius Bălan, presedintele județean al partidului a explicat vineri într-o conferință de presă că pozitionarea singurului consilier local al partidului este o opțiune naturală pentru că partidul este de dreapta si că decizia a fost luată prin vot.   De față cu Dan Dumitru Ciobănică, cel care a fost și candidatul de primar al Partidului,Verd  Marius Bălan a dat de înțeles că dacă acesta nu se va conforma poziției partidului ar risca inclusiv retragerea sprijinului politic.

Ciobanică s-a declarat multumit de rezultatul său în condițiile în care Partidul Verde este la prima intrare în Consiliul Local Bistrița. Despre rezultatul său la Primăria Bistrița, Ciobănică a spus că a realizat că valul anti PSD a fost atât de mare la Bistrița încât a măturat orice alt candidat în afara celui de la PNL. El și-a arătat intenția de a candida la Parlamentul României tot din partea Partidului Verde și crede că lucrurile vor sta cu totul altfel la alegerile următoare.

Întrebați de un ziarist dacă sunt mulțumiti de performanța lui Dan  Dumitru Ciobanica, în condițiile în care voturile pentru canidatura la Primărie au fost mai puține  decât cele pentru lista de partid, liderii Partidului Verde au dat rspunsuri diferite. Lucian Moldovan, vicepresedintele judetean a explicat ca între cele două liste au fost doar 200 de voturi si că e foarte greu sa faci diferența în condițiile în care și lista de consilieri locali, care a trecut de pragul electoral  a fost deschisă tot de Ciobanica, în timp ce presedintele Marius Bălan  a spus este partial mulțumit în sensul ca target-ul era de 2-3 consilieri.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu