Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Jaful de sâmbătă de la 9 dimineața. O casa de pariuri din Bistrița jefuită de un bărbat înarmat cu un cuțit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O casă de pariuri din Bistrița, zona Independenței  a fost jefuită sâmbătă dimineață în jurul orelor 9,30 de un bărbat înarmat cu un cuțit.

Individul care a atacat operatorul casei de pariuri a mers drept la țintă, pentru ca a  reușit sa dispară cu o pradă de 100 000 de lei din caserie și nu  afost încă reperat.

Apelul la 112 a fost făcut la 9,30 dimineata, precizează IPJ. Până la acest moment autorul nu a fost identificat susțin reprezentanții Poliției: ” Se exploatează toate datele obținute de la fața locului. Ancheta este efectuată de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. informațiilor polițistilor  un bărbat ar fi amenințat cu un cuțit operatorul sălii și ar fi sustras o sumă de bani din casa de marcat, in jur de 100 000 de lei Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și efectuează cercetări pentru identificarea autorului.” sunt informațiile transmise până acum de IPJ Bistrita Nasaud.

Foto Arhiva

Constanta News

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu