Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PNL are alianță oficială cu PMP-ul. Ce spune Robert Sighiartau

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Conducerea PNL a aprobat luni protocolul de colaborare în plan local cu PMP în condițiile în care președintele Ludovic Orban, aflat în autoizolare pentru COVID 19  a fost prezent doar virtual.

“În cadrul Biroului Executiv am votat şi ratificat protocolul de colaborare în plan local între PNL şi PMP. După cum ştiţi, PMP se află la guvernare alături de PNL, facem parte din aceeaşi familie politică – Partidul Popular European – şi am luat decizia ca în consiliile locale, consiliile judeţene să avem un protocol de colaborare, în primul rând pentru a pune în aplicare programele de dezvoltare locală, promisiunile pe care le-am avut ambele partide în campanie şi pentru a colabora foarte bine aşa cum o facem la nivel naţional”, a declarat deputatul de Bistrița-Năsăud secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, după şedinţa conducerii partidului.

PMP-ul  a aprobat, duminică, în structura de conducere județeană semnarea unui protocol de colaborare cu PNL pentru crearea de majorităţi de dreapta în consiliile judeţene şi locale, a anunţat liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac. În Bistrița-Năsăud PMP cu 4 consilieri județeni poate face majoritatea în Consiliul Judetean cu PNL care are 12 consilieri, în condițiile în care Alianța pentru Bistrița-Năsăud, adica PSD-ALDE-UDMR-Pro România  are 14 consilieri.

Presedintele PMP BN Ionuț Simionca și-a anunțat recent într-o conferință de presă lista solicitărilor către PNL: adica vicepresedinte la Consiliul Judetean, viceprimar în Bistrita si Beclean si încă circa 20 de comune.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu