Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum stă Bistrița-Năsăud în statisticile Covid 19 în ziua celui mai grav bilanț

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vedem ca nu se respectă regulile…Sistemul medical încă rezistă dar haideți să nu punem presiune pe acesta” a fost apelul către populație a ministrului sănătății Nelu Tătaru, astăzi în ziua în care s-a doborât un nou record la îmbolnăvirile cu noul coronavirus.

2958 de cazuri este noul bilanț al infectărilor raportate astăzi de România, un nou record negativ, care l-a făcut pe ministrul sănătății să  facă un apel la respectarea regulilor de protecție. În Bistrița-Năsăud astăzi s-au înregistrat 28 de cazuri noi, dintre care  4 sunt la Spitalul Județean de Urgență: acolo un medic, 2 asistente și un dispecer sunt pozitivi la Covid 19.

Ministrul sănătății  a vorbit în apelul său și despre gradul de oboseală a medicilor

Ministrul sănătății a spus și că numărul medicilor este cel care este, același de la debutul pandemiei și că personalul medical, deși  obosit, e la datorie: ”Revin cu aceleași solicitari de a respecta aceste restricții. În spitale și in DSP-uri vor urma acele monitorizari încrucișate. Personalul medical este cel de acum sapte luni. Avem un mesaj pentru corpul medical care, desi obosit, este acolo si va da asistenta medicala. Haideti sa respectam acele reguli. Tot ce se intampla va da masura rigorilor sau măsurilor care se impune de la o zi la alta. Vedem ca nu se respecta regulile. Haideti sa respectam acele reguli”

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu