Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mesaj elegant al deputatului Cristina Iurișniți: ”mulți parlamentari ai primei generații USR nu se mai regăsesc pe liste. Urez succes viitorilor candidați”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți nu figurează pe lista votată duminică seara de filiala sa pentru Parlament, așa cum s-a întâmplat deja cu mulți alți parlamentari cunoscuți ai USR. Ea a ținut totuși să le ureze succes viitorilor candidați la alegerile parlamentare, într- o postare facută pe facebok în care vorbește despre provocările primului mandat parlamentar pentru Uniunea Salvați România:

”Cu bune si rele USR a adus pe scena politică un alt fel de abordare a modului de a face politică. A fost o primă legislatură bulversantă, cu eforturi pentru organizare internă, cu primii pași în politica la nivel național. A fost dificil pentru că am pus bazele unei construcții care încă mai are nevoie de redresare și sprijin intern dar și extern.

Mă bucur că am făcut parte din prima generație de parlamentari care au pus bazele USR. Pentru noi a fost cel mai greu, pentru că a trebuit să învățăm totul din mers într-un Parlament ostil, cu 9% reprezentanți”.

Cristina Iurișniți a vorbit și despre parlamentarii care pleacă: ”Acum, la aceste alegeri USR-PLUS va încerca să continue să prezinte un proiect politic relevant. Din păcate mulți parlamentari ai primei generații nu se vor mai regăsi pe liste. Ungureanu, Goțiu la Cluj, Alexandrescu, Presadă la București, inclusiv eu , nu vom mai reprezenta cetățenii în Parlament. Cu siguranță, experiența politică și profesională acumulată vor fi folosite în folosul cetățenilor. Urez succes viitorilor candidați!” a transmis Cristina Iurișniți.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu