Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președinții USR-PLUS Bistrița-Năsăud fac tandem pe nou votata lista la parlamentare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USRPLUS Bistrița-Năsăud și-a votat duminică seara lista de candidați pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie. Cei doi președinți județeni, Lorand Toth (USR) și Lorand Sas (Plus) fac tandem pe lista de Camera Deputaților ai Alianței de la Bistrița, adjudecându-si în urma votului pozițiile 1 și 2 pe această listă.

La Senat primul pe listă e președintele USR Năsăud, Emilian Gabor. USR Bistrița a transmis un comunicat de presă în care confirma desemnarea. Pe Toth, care a fost la alegerile parlamentare de acum 4 ani capul de listă de la Senat,  comunicatul semnat de Călin Stan, președintele municipal al USR l-a descris drept ” un  profesionist în vârstă de 37 de ani. De profesie este inginer constructor, implicat în numeroase proiecte și lucrări care au fost armonios finalizate. Din punct de vedere politic, este artizanul formării grupului USR Bistrița-Năsăud încă din anul 2016.”.

Comunicatul îi mulțumește pentru implicare Cristinei Iurișniți, deputatul USR de Bistrița-Năsăud care nu se mai regăsește pe listă: ”În final, mulțumim doamnei deputat Cristina Iurișniți pentru mandatul din perioada 2016-2020, mandat în care s-a remarcat printr-o activitate intensă în domeniul educației, concretizată cu numeroase proiecte și legi care s-au dovedit a fi începutul unei adevărate reforme în educația din România” transmite USR Bistrița.

Share.

About Author

Lasă un comentariu