Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Emoții pentru Traian Ogâgău: Judecatoria Năsăud i-a conexat dosarul validarii cu un altul în care se cere invalidare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Traian Ogâgău, până ieri primarul orasului Sângeorz Băi are emoții cu validarea rezultatului alegerilor din 27 septembrie, care l-au dat câștigător al unui alt mandat.

Validarea noului mandat depusă de secretarul orașului Sângeorz-Bai la Judecatoria Nasăud depinde de o alta intervenție a actualului primar interimar, Dumitru Virgil care a cerut în 13 octombrie invalidarea mandatului lui Traian Ogâgău. Judecatorul a decis astazi sa conexeze dosarele , adica cel al validarii cerute de secretar cu cel al invalidarii cerute de Dumitru Virgil ca persoana fizică. Rezultatul deliberarii în acest dosar are termen astăzi la Judecatoria Nasaud, însă deocamdată rezultatul nu este publicat pe portalul instanței. Indiferent de decizia de astăzi în cazul validarii noului mandat al lui Ogâgău,  aceasta va fi atacată la Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Traian Ogâgău și-a pierdut mandatul obținut în 2016, ieri prin ordin al prefectului Stelian Dolha, care a luat act de hotărârea judecatorească definitiva a Curtii de apel de saptamana trecută prin care Ogâgău a fost condamnat  la închisoare cu suspendare pentru refuzul de a se supune recoltării de probe biologice într-un dosar deschis în urmă cu doi ani, dar și de referatul transmis de secretarul orasului Sângeorz Bai.

Ogâgău, care a fost protagonistul unui scandal mediatic în campania electorala, după aparitia unor înregistrari mai vechi în care își pedepsea fiica, are deschis și un dosar penal de cercetare după ce poliția s-a autosesizat.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu