Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Traian Ogâgău va fi din nou primar. Instanța din Năsăud i-a validat noul mandat și a respins cererea de invalidare depusă de PSD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Judecatoria din Năsăud i-a validat în această seară noul mandat de primar în Sângeorz Băi a lui Traian Ogâgău. Este vorba de mandatul câștigat în alegerile din 27 septembrie. Decizia de joi seara a fost una așteptată cu emoție de Ogâgău după ce viceprimarul orasului, dar si PSD-ul i-au cerut instanței  invalidarea mandatului.

Inițial judecătorii au conexat astăzi cauzele care făceau obiectul a două dosare separate după care s-a așteptat pronunțarea, care a venit târziu către seară. În minuta încheiată completul decide: ”Admite cererea de validare mandat primar formulata de petentul Ogâgău Traian..domiciliat în…”, respectiv respinge cererea de invalidare mandat primar formulată de PSD Bistrita-Năsăud, cu sediul în municipiu Bistrita..reprezentată de Emil Radu Moldovan” scrie minuta. Decizia este atacabilă în apel în termen de 2 zile, a mai decis instanța. Vezi jos minuta:

 

Traian Ogâgău și-a pierdut ieri vechiul mandat de primar după ce prefectul Stelian Dolha  a constatat încetarea mandatului ca urmare a unei decizii rămase definitive a Curții de Apel Cluj care l-a condamnat imediat după alegeri la închisoare cu suspendare pentru refuzarea recoltarii  de probe biologice după un incident cu politia rutiera.

Share.

About Author

Lasă un comentariu