Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PMP cu deputatul Ionuț Simionca și Caius Cârcu deschizători de liste a depus candidaturile pentru parlamentare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Filiala Partidului Mișcarea Populară a fost prima care a deschis  public sesiunea de depunere de candidaturi pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean.
Deputatul Ionuț Simionca, numarul 1 pe lista pentru Camera Deputaților, alături de Caius Carcu, prim-vicepresedintele filialei, numărul 1 pe lista Senatului însoțiți de avocata Ștefania Stere, poziția a 2-a pe lista de la Camera și Oana Săcălean, director de agenția bancară, a 2-a pe lista pentru Senat, doctorul Pintea, seful Medicinei legale ex-secretar de stat la Sănătate au participat la depunerea candidaturilor la BEJ.

Suntem onoraţi să venim astăzi în faţa dumneavoastră şi suntem onoraţi să candidăm de pe listele Partidului Mişcarea Populară.Voi candida, la alegerile din 6 decembrie, pentru un nou mandat de deputat pe listele #PMP Bistrița-Năsăud. Misiunea pe care mi-o asum este aceea de a construi un viitor mai bun pentru bistrițeni. Am văzut cu toții cum parlamentarii PNL și PSD s-au luptat în ultimii patru ani pentru ciolan și pentru favoruri nemeritate. Spre deosebire de aceștia, eu am luptat pentru creșterea nivelului de trai al bistrițenilor, pentru dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud și pentru eliminarea privilegiilor acordate politicienilor. Sunt singurul parlamentar care a renunțat la pensia specială în fața notarului.

În toată activitatea mea, am pus Bistrița-Năsăud pe Primul Loc. Am fost, de departe, cel mai harnic parlamentar din județ și m-am zbătut să rezolv problemele pe care bistrițenii mi le-au adus la cunoștință. Astfel, am avut 160 de inițiative legislative, din care 20 au fost aprobate și au devenit legi. Sunt inițiatorul Legii Autostrăzii Nordului (care a fost adoptată de Senat), a Legii privind amplasarea de bariere la trecerile la nivel cu calea ferată și a Legii Colectiv.

În același timp, am inițiat proiecte de legi pentru desființarea pensiilor speciale, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, alegerea primarului în două tururi de scrutin sau pentru creșterea transparenței în administrație. Rezultatele din 27 septembrie mi-au confirmat faptul că tot mai mulți bistrițeni caută o alternativă la partidele tradiționale, PNL și PSD, care au dezamăgit și au ținut pe loc județul în ultimii 30 de ani.” a spus Ionuț Simionca liderul PMP Bistrița-Năsăud.

Cum arată lista PMP Bistrița-Năsăud

Simionca a prezentat și lista candidaților: ”La Camera Deputaţilor, voi deschide lista, pe locul doi la Camera Deputaților este doamna Stere Florentina-Ștefania avocat, pe locul trei domnul Borş Augustin – inginer, pe locul patru Pintea Lucian-Vasile – medic, şef Medicină Legală BN, pe locul cinci este Moldovan Ovidiu – şef district, pe locul 6 economist Dorel Bertel – economist, om de afaceri, iar pe locul şapte este Ioan Bereş – cel mai tânăr şi cel mai nou membru al Partidului Mișcarea Populară, care a candidat pentru Consiliul Local Bistriţa de pe locul 10. Lista pentru Senatul României este deschisă de către juristul Caius Cârcu de la Beclean, urmat de doamna Săcălean Oana – director agenție bancară, domnul profesor Ciherean Gavrilă-Ioan și doamna Bălos Olimipa-Zamfira – antreprenor.Avem în față o echipă de profesioniști care pun Bistrița-Năsăud pe primul loc” a mai spus Simionca

Share.

About Author

Lasă un comentariu