Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele CJ, Radu Moldovan s-a externat astăzi după 8 zile petrecute în Spital ca pacient cu Covid 19. Când va depune jurământul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a fost externat astăzi din Spitalul Județean unde a stat internat 8 zile, după ce a fost depistat pozitiv la testarea pentru Covid 19.  Moldovan care mărturisește că a dezvoltat simptomele bolii spune că acum se simte bine și le-a mulțumit medicilor care l-au îngrijit: ”După 8 zile de spitalizare, în care am trecut prin simptome variate ale Civid 19 mă bucur să vă anunț că starea mea de sănătate s-a îmbunătățit și pot să merg acasă. Însă, nu înainte de a mulțumi tuturor cadrelor medicale și personalului auxiliar de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud specialiști desăvârșiți, oameni înzestrați cu bunătate, răbdare și pricepere, coordonați de Dr. Piti­caș Ana Maria, Dr. Ble­oca Lavi­nia Maria, Dr. Mure­șan Gabrie­la. Vă admir pentru tot efortul și riscul la care vă expuneți zi de zi pentru a trata și a fi alături de toți bistrițenii care luptă cu inamicul invizibil.”

Radu Moldovan va intra în izolare la domiciliu, așa cum a anunțat, tot pe facebook în același mesaj postat astăzi: Virusul acesta se manifestă diferit la fiecare în parte, dar ține de noi toți să nu abandonăm lupta, să primeze sănătatea, să fim conștienți de riscuri. Celor ce au fost feriți de ea, continuați să fiți precauți și să respectați toate regulile impuse. ..Faceți acest lucru pentru dumneavoastră, de dragul celor apropiați, din respect și grijă pentru cei vulnerabili. Abia aștept să treacă și celelalte zile de izolare, să pot să mă întorc, alături de echipa mea, la muncă și să realizăm tot ceea ce ne-am propus” a mai scris Radu Moldovan.

Cel mai probabil Radu Moldovan va depune jurământul pentru al treilea mandat de presedinte  în sistem online, constituirea Consiliului Judetean și învestirea urmând să se facă undeva la începutul săptămânii viitoare, după ce astăzi a fost validate mandatele consilierilor județeni.

Share.

About Author

Lasă un comentariu