Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca, întrebarea zilei pentru USR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După votul de azi din  camerele reunite ale Parlamentului, în urma căruia Florin Iordache a câștigat în contrapartidă cu Augustin Zegrean candidatul PNL,  deputatul Ionuț Simionca a postat astăzi pe facebook o întrebare adresată Uniunii Salvați România.

”Întrebarea zilei pentru USR: Cum poți să ai sloganul „O Românie fără hoție” și să îl votezi în Parlament pe celebrul PSD-ist Florin Iordache „altă întrebare”, autorul celebrei Ordonanțe 13, ca președinte pe viață al Consiliului Legislativ? scrie Ionuț Simionca pe facebook . Simionca sugerează prin întrebarea sa că cel puțin o parte din parlamentarii USR prezenți (21 au fost în sală) ar fi votat cu Iordache.

De cealaltă parte liderii USR au negat cu vehemență că un asemenea scenariu ar fi fost posibil și dau vina pe liberali. De aștfel inclusiv deputatul Cristina Iurișniți, prezentă în sală a susținut același lucru. ”Iordache a câștigat mandat pe viață la Consiliul legislativ din Camera Deputatilor cu voturile PSD și PNL. Augustin Zagrean a fost praf in ochi pentru necunoscători…” spune Cristina Iurișniți.

Deputatul Ionuț Simionca nu a fost prezent ieri la vot, fiind la Bistrița la depunerea candidaturilor la BEJ. Întrebat de un internaut Simionca a spus că ”a fost vorba de o înțelegere între PNL și USR la care PNL nu a participat”

Share.

About Author

Lasă un comentariu