Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Emoții din nou pentru cei din Partidul Verde: ecologiștii le-au contestat lista de la Senat la Tribunal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE :Tribunalul a dat marți castig de cauza Partidului Verde si a respins contestația pe care PER a depus-o la adresa deciziei BEJ de a permite candidaturile acestui partid. Deci Partidul Verde poate candida cu lista de 2 candidati inclusiv la Senat în Bistrița-Năsăud.

Stirea initiala : Partidul Ecologist, filiala Bistrita-Năsăud a ajuns sa conteste în Tribunal lista pentru Senat a Partidului Verde. Ce i-a deranjat pe ecologistii condusi de fostul PNL-ist, Silviu Rus? Că lista pentru Senat a Partidului Verde nu are femei-candidați,  însă că în pofida acestui fapt, BEJ-ul a admis-o parțial, după ce reprezentanții acestui partid au refacut dosarul de candidatură.

Contestația la hotărârea BEJ-ului care a admis partial lista altui partid a fost depusă recent si ar fi trebuit dezbatuta luni, însă instanța a amânat pentru marți în condițiile în care Partidul Verde a depus o întâmpinare. Judecatorii au dat astăzi câștig de cauză USR-PLUS într-o speță asemănătoare, în care a fost vorba tot despre listele de Senat. Acolo BEJ-ul le-a respins, însă judecatorii Tribunalului au dispus Biroului electoral Judetean să le admita candidatura.

 

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu