Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha poate respira ușurat: e negativ la testul de Covid 19. Si-a facut testul azi după ce soția sa a fost depistată pozitiv

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha nu are Covid 19, rezultatul testului PCR facut în această dimineață arătând că este negativ. Va rămâne însă în izolare, asa cum procedura, după ce soția sa, un cunoscut medic gastroenterolog a fost depistată ieri seară pozitiv la testul PCR.

”Din fericire, rezultatul primului test CoVid-19 este negativ. Voi rămâne, conform procedurii, în carantină, urmând să repet testul peste câteva zile.

Mulțumesc tuturor pentru urările de sănătate și mesajele de încurajare adresate familiei mele! Sunt nerăbdător să revin la activitatea instituțională, însă sănătatea celor din jur vine întotdeauna pe primul loc în contextul pandemic, așa că voi urma cu strictețe procedura și recomandările medicului epidemiolog” a transmis prefectul Stelian Dolha într-o postare pe pagina sa personală.

Inițial, miercuri  dimineața prefectul a anunțat că-și suspendă agenda profesională și toate activitățile și ca rămâne la domciliu în asteptarea rezultatelor, după ce soția sa a fost depistată pozitivă la Covid 19: ”Dragi prieteni, doresc să anunț că am fost nevoit să îmi suspend temporar activitățile din agenda de lucru și m-am izolat la domiciliu după ce soția, medic de profesie, a fost depistată pozitiv la testul CoVid-19…
Voi participa fără excepție prin intermediul aplicațiilor on-line la ședințele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și voi păstra în permanență legătura cu colegii mei de la Instituția Prefectului pentru gestionarea activităților curente.
Vă recomand tuturor să vă protejați pe voi înșivă, dar și pe cei apropiați, să evitați aglomerațiile și să respectați măsurile de siguranță pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus!” a scris dimineață Dolha înainte de asti rezultatul. Pentru ca este contact direct prefectul va trebui sa ramana izolat până la rezultatul unui al doilea test.

Share.

About Author

Lasă un comentariu