Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ultima tentativa de invalidare a mandatului primarului din Sângeorz Băi respinsă astăzi de Tribunal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O instanță a Tribunalul Bistrița-Năsăud a respins luni drept nefondat apelul depus împotriva validării primarului din Sângeorz Băi Traian Ogâgău.

Au atacat decizia Judecătoriei Năsăud atât fostul viceprimar Dumitru Virgil cât și PSD-ul prin presedintele Radu Moldovan, însă instanța de apel a considerat contestația acestora drept nefondată. Fililala judeteană a PSD și fostul viceprimar, care  fost si primar interimar vreme de câteva zile au mai intervenit și la Judecatoria Năsăud în dosarul de validare, acolo unde au depus primele contestații, respinse de  prima instanță.

Traian Ogâgău a scris astăzi după aflarea deciziei instanței de apel : ”O nouă victorie împotriva psd-uli, a fostului vice, a celor care ne-au mâncat zilele nu doar în mandatul trecut, de zeci de ani cât și-au bătut joc de această comunitate…Avem încredere în justiție până la capăt!”.  

Traian Ogâgău a fost unul dintre mai contestați candidați în ultima campanie electorală, după apariția unui filmuleț privat, preluat pe larg în presa centrală, în care-si pedepsea fetița. Imediat după ce a fost ales primar a 2-a oară Ogâgău s-a trezit în fața unei decizii definitive a Curții de Apel Cluj care-l condamna la închisoare cu suspendare pentru sustragerea de la prelevare de probe biologice într-un incident cu poliția. Decizia judecatoreasca i-a adus incetarea mandatului de primar, însă a primului mandat pentru că Ogâgău nu era inca validat si nici nu depusese jurământul în acel moment.

Si primul mandat i-a fost plin de tensiune, după ce un referendum de demitere a primarului a esuat în justitie înainte de a se desfășura.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu