Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un evadat din Spania a reusit sa se ascunda 4 ani în România, tocmai în Sărata

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un cetățean spaniol evadat în 2106 dintr-o închisoare din Spania a fost găsit după exact 4 ani în localitatea bistrițeană Sărata. Fugarul urmărit prin Interpol de atâția ani fusese condamnat pentru infracțiuni violente la aproape 10 ani de puscarie. 

Individul de 39 de ani  fost depistat sâmbătă, 31 octombrie și arestat de  poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud

”Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnat la 9 ani, 6 luni și 15 zile de închisoare pentru comiterea a 2 tâlhării săvârșite cu amenințări, prin utilizarea unui obiect periculos, tăinuire și trafic de substanțe narcotice care nu provoacă daune grave sănătății” transmite IPJ.
Spaniolul refugiat în România a evadat în mai 2016 pe când i-a mai ramas de executat o pedeapsă de 3 ani, 2 luni și 17 zile de închisoare.

Deja Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, iar, duminică, 1 noiembrie a fost prezentat Curții de Apel Cluj, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu