Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi șoferi băuți si-au ciocnit autovehiculele în Ilisua. Victimă colaterală a cazut un biciclist

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer de autobuz și un altul de autoutilitară si-au acroșat ieri autovehiculele într-o curbă în Ilisua, iar accidentul a avut  o victimă colaterală, un biciclist care rula pe lângă autobuz. Surpriza s-a produs când polițiștii au realizat că amândoi soferii și cel de pe autobuz si cel de autoutilitara erau băuți. Victimă a fost însă biciclistul, un bărbat de 32 de ani care nu consumase alcool

Cei trei bărbați implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autobuzului, de 0,08 mg/l alcool pur în aerul în cazul conducătorului autoutilitarei și negativ în cazul biciclistului. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”. a transmis IPJ.

Polițistii au intocmit dosar penal în care ambii soferisunt cercetați: ”Ieri, în urma unui accident rutier produs pe drumul județean171, în localitatea Ilișua, polițiștii rutieri din Beclean au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă și continuă cercetările în acest sens.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu