Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O gravidă din localitatea Șopteriu a născut în autospeciala ISU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Echipajul de paramedici de la punctul de lucru Lechința al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost nevoiți să facă față astăzi unei misiuni mai puțin obișnuite.

Am văzut multe în cei unsprezece ani de când sunt paramedic. La cele patru resuscitări reușite a tremurat carnea pe mine de emoție și bucurie, dar nimic nu se compară cu misiunea de astăzi. Suntem în al nouălea cer că am reușit să îl ajutăm pe voinicul Andrei să vină sănătos pe lume!” spune Sami, decanul de vârstă al echipajului de paramedici de la punctul de lucru Lechința, într-o postare pe pagina de Facebook a ISU Bistrița-Năsăud

Echipajul de paramedici, la nici 10 minute după ce au preluat din localitatea Șopteriu o femeie gravidă, au fost nevoiți să tragă pe dreapta și „să facă ceea ce știau până atunci doar în teorie”.

Mămica era din ce in ce mai confuză, dar au reușit cumva să o liniștească, și au reușit in totalitate în momentul în care i l-au pus în brațe pe voinicul familiei. Un copil minunat, foarte gălăgios și energic (semn de sănătate)”, mai relatează ISU Bistița-Năsăud în postarea despre nașterea din autospeciala aflată în misiune.

După emoțiile prin care lucrătorii punctului de lucru Lechința au trecut în cursul zilei de vineri, întreg colectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud urează acum „sănătate micuțului Andrei, mamei curajoase și, bineînțeles, tatălui și celor doi frați mai mari, care îi așteaptă cât mai repede acasă!”.

Share.

About Author

Lasă un comentariu