Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primăria Bistrița închide vineri mai repede pentru dezinfecție. Cum va fi programul săptămâna viitoare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primăria Bistrița intră vineri la ora 12,00 într-o campanie de dezinfecție generală după ce mai mulți angajați din diferite direcții și servicii ale municipalității au fost confirmați cu Covid 19, ultimii fiind cei de la Direcția Comunicare.

Primarul Ioan Turc a făcut anunțul pe pagina sa de facebook, odată cu un apel la înțelegere din partea populației:” Azi, de la ora 12.00, Primăria Bistrița se închide pentru dezinfecția spațiilor, dat fiind contextul neprielnic al pandemiei, cu o recrudescență a cazurilor. Mulțumim pentru înțelegere!” a anunțat primarul.

Contactat de Bistrița Express Ioan Turc a explicat că a solicitat deja ca de săptămâna viitoare sa se lucreze alternativ, adică o parte din angajați, acolo unde se poate în tele-muncă la domiciliu, o parte la Primărie. Pregătirile cu programul alternativ sunt făcute în așteptarea hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență care va prevedea pentru instituții alternarea programului cu munca in sistem tele-muncă, cu mult personal.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu