Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Robert Sighiartău la BEX Tv despre colaborarea cu USR: ”ar trebui să stăm spate în spate și să ne apărăm. Adversarul e PSD”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău a comentat relația cu USR-PLUS și perspectiva guvernării alături după alegeri și într-o emisiune la BEX TV.

Întrebat cum vor reuși să guverneze împreună ținând cont inclusiv de episodul alegerii lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ, când liderii celor două partide s-au acuzat reciproc, Robert Sighiartău a răspuns că se vor așeza la masă împreună, în interesul dezvoltării României  chiar dacă uneori unii lideri USR par să uite că adversarul comun și al dezvoltării României este PSD. ” PNL e un partid matur, iar maturitate înseamnă să te uiți la obiectivele românilor, să te uiți la obiectivele de reformă ale românilor și instituțiilor României  să te așezi la masa si să discuți despre aceste obiective pentru reforma vieții românilor. Eu cred că PNL, care e un partid matur, cu rezultate, cu  lideri maturi care au arătat că se poate împreună se va pune la masă cu cei de la  USR PLUS.   Noi ne vom pune la masa cu ei si vom guverna …nici mie  nu-mi convine că, după ce aud prin vocea domnului Barna că ei vor fi la  guvernare cu noi, unii ne atacă.  Ei (nn cei de la USR-PLUS)  ar trebui să știe că adversarul e PSD. Ei ar trebui să știe că adversarul României moderne și adversarul care a ținut România în subdezvoltare e PSD. Iar noi ar trebui să stăm  spate in spate si sa ne apăram reciproc” a mai spus Robert Sighiartău la BEX Tv.

”După 7 decembrie vom avea cu ei un singur obiectiv: dezvoltarea României”

El a ținut să precizeze că nu e vorba de întreg USR-ul, ci de unii reprezentanți din țară ai USR-PLUS care atacă PNL-ul: ”Nu vorbesc de toți, am colegi din USR care sunt colegi foarte buni și care nu ne atacă absolut deloc. Sunt și aici în Bistrița oameni foarte maturi cu care putem face echipă. Însă sigur că sunt și în țară la USR foarte mulți oameni care ne atacă. Sigur nu-mi convine că pe noi ne atacă și cei de la PSD , dar și cei de la USR-PLUS care ar trebui să ne fie parteneri Cred ca lucrurile vor fi in regulă și după 7 decembrie vom avea o agendă comună și un singur obiectiv: dezvoltarea României..” a mai spus secretarul general al PNL, vineri seara la BEX TV.

Lui Robert Sighiartău i s-a reproșat din partea mai multor  lideri USR după o emisiune la TVR1 de luni seara că a spus că ar prefera PMP alături la guvernare după 7 decembrie, pentru că sunt parte din aceeasi familie politică europeană. Pus sa aleagă între PMP si USR-PLUS ca aliat, chiar de Robert Turcescu invitat si el în emisiune, deputatul bistrițean a ales PMP,  pe motiv de afiliere la familia europeană

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu