Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Klaus Iohannis către prefecți: ”există un licăr de speranță!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astăzi la o videoconferință cu prefecții organizată la Cotroceni despre măsurile luate dar și despre noul vaccin anti Covid 19. ”Există și un licăr de speranță” le-a spus la final președintele : ”ați observat că în ultimele două zile au apărut știri pozitive despre posibile vaccinuri. Nu știu când vor fi disponibile, dar e foarte probabil ca ele să fie la dispoziția noastră din primul trimestru din 2020”.

Presedintele Iohannis a explicat că deja se pregateste organizarea distribuirii vaccinului chiar daca sunt încă multe necunoscute și multă incertitudine: ”Nu stim în ce zi și în ce cantitate vor fi disponibile.Nu vom avea totul de la început, vaccinurile vor va fi distribuite în tranșe: se va începe cu personalul medical, personalul din prima linie a panedemiei ar vaccinare populației generale va avea loc în primavara spre vara” a mai spus Klaus Iohannis.

Până atunci presedintele le-a cerut prefectilor sa fie vigilenți și să gestioneze pandemia: ”  toate astea sunt în pregătire. Dar pana atunci gestionam pandemia. Asta se asteapta de la noi.”

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu