Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Diana Morar: ”avem nevoie de legi care să facă mai ușoară tranziția acestor momente dificile” VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Secretarul de stat Diana Morar, candidat la alegerile parlamentare pe lista PNL spune că noul Parlament va trebui sa se preocupe de legi care sa faca tranziția prin pandemie mai ușor de făcut : ”Trecem prin momente dificile și ne confruntăm cu o situație în care nu putem folosi o experiență anterioară ca soluție. În aceste momente, trebuie să fim alături unii de alții, trebuie să fim toleranți, trebuie să doborâm bariere pe care unii le ridică între noi.
Trebuie să fim creativi, să găsim exact soluțiile care să ne ajute să ieșim din această criză, dar și să facem primii pași după această criză. În momentul de față, nu cred că putem vorbi de un viitor îndepărtat sau foarte îndepărtat, ci trebuie să vorbim de viitorul care vine acum.
Bate la ușă un viitor care să ne asigure o tranziție cât mai ușoară către o normalitate. Propunerea de legi și acte normative care să protejeze și să ajute cetățenii României să treacă prin aceste momente grele trebuie să primeze„ a scris pe facebook Diana Morar.
Ce proiecte de legi propune candidata PNL
Diana Morar a vorbit inclusiv într-o emisiune la BEX TV (video jos) despte proiectele legislative pe care vrea sa le promoveze în viitorul Parlament: ”În acest sens, voi propune în Parlamentul României legi de protecție socială legi care să dea o nouă șansă celor care se simt deznădăjduiți și mai ales celor care nu mai au aceeași abilitate de adaptare la noile condiții care vor veni.
Efectele coronavirusului vor schimba pentru totdeauna felul în care se vor face afaceri, vor schimba pentru totdeauna piața muncii, vor schimbă pentru totdeauna modalitatea de interacțiune între noi. Acestea sunt efectele pe care le așteptăm și suntem siguri că vor veni fără nicio tăgadă. Din acest motiv voi fi și voi sta aproape de aceia cărora le va fi greu, mai ales greul de a se adapta.
Voi propune încurajarea programelor de reconversie personală, scutiri de taxe antreprenorilor care vor angaja aceste persoane ale căror joburi nu vor mai exista după terminarea pandemiei, voi propune timpi de adaptare la noile condiții pentru categoriile care au dificultăți din acest punct de vedere.
Toate aceste măsuri trebuie să îndepărteze sau să ușureze efectele negative ale pandemiei. Nu trebuie să suferim separat. Putem să învingem pandemia împreună.” spune secretarul de stat

Share.

About Author

Lasă un comentariu