Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce trebuie să scrieți în declarația pe proprie răspundere după intrarea în vigoare a măsurii de carantinare a Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Declarație pe proprie răspundere, completată de mână sau pe suport electonic de tip tabletă-telefon va fi documentul care trebuie prezentat patrulelor de jandarmi și polițiști la iesirea din domiciliu după instituirea carantinării Bistriței.

Documentul trebuie sa conțină data, ora si perioada deplasarii pentru o suită de motive acceptate pentru deplasare. Trebuie bifate una din rubricile: interes profesional, adică deplasre între domiciliu și locul de muncă, deplasare pentru asigurare de bunuri care asigura necesitățile de bază pentru oameni și animalelele de casă, deplasări medicale, deplasări scurte în jurul locuințelor, dar si doonare de sânge, scop umanitar , activități agricole, comercializarea produselor agricole din gospodărie, administrarea unor proprietăți din alta localitate.

Declarația permite deplasarea și pentru achizitia unor produse de întreținere a masinii sau ITP,  dar și alte motive precum îngrijirea și însoțirea membrilor de familie sau participarea la activități religioase.

Trebuie precizat că pe durata celor 2 săptămâni de funcționare a  carantinei în Bistrița, participarea la slujbele religioase va putea fi făcută doar în exteriorul lăcașelor de cult. Exceptie vor face preoții și personalul clerical.

Aici găsiți declarația pe proprie răspundere pe care o puteți  folosiți după intrarea în vigoare a măsurii de carantinare a Bistritei:

Share.

About Author

Lasă un comentariu