Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca: dați cei 2000 de euro promiși microintreprinderilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deputatul PMP, Ionuț Simionca cere Guvernului să deblocheze banii pentru microintreprinderile care au aplicat pentru schema de granturi de 2000 de euro, în condițiile în care măsurile pentru limitarea pandemiei le-a cauzat deja pierderi însemnate: ”Somez Guvernul să nu mai întârzie nicio clipă plata celor 2000 de Euro promiși microîntreprinderilor. Firmele din Bistrița-Năsăud afectate de Coronavirus au nevoie de sprijin pentru revenire economică” scrie într-o postare Ionuț Simionca.
Firme care asteapta sa fie cuplate la aparatul de respiratie
”Cer Guvernului să nu aplice tehnicile pesediste și să plătească urgent cei 2000 de Euro pe care i-a promis firmelor mici, fără angajați.  30.000 de firme mici din România afectate de Coronavirus așteaptă ca Guvernul să fie cuplate la aparate de respirație și Guvernul întârzie să le dea o gură de oxigen.  În perioada 12-21 octombrie, 29.250 de solicitanți au cerut microgranturi de câte 2.000 de euro.
 Este vorba de ajutoare de stat din fonduri europene și de la buget, pentru redresare din criza COVID-19.” scrie Ionuț Simionca. candidatul PMP la alegerile parlamentare .
”A trecut aproape o lună de la încheierea depunerii cererilor pentru microgranturi și banii care puteau să intre automat în contul acestor firme nu ajung la cei care au atât de mare nevoie de ei.
 Poate pentru prim-ministru sau pentru miniștrii PNL, 2000 de Euro nu contează, dar pentru micii întreprinzători, care au de plătit impozite și taxe, furnizori, chirii și utilități, o sumă de acest gen poate face diferența dintre supraviețuire și faliment.
 Acesta e motivul pentru care cer Guvernului să nu mai întârzie nicio zi și să dea drumul la plăți, la așa-zișii „bani din elicopter” pentru microgranturi, să nu aștepte săptămâna alegerilor gândindu-se că poate astfel să îi păcălească pe români.” încheie Simionca.
Este posibil ca imaginea să conţină: ‎1 persoană, ‎text care spune „‎Susținem firmele din Bistrița-Năsăud și protejăm locurile de muncă ale bistrițenilor 2002 2002 EKP FKP EKT 2002 EKP Puד EZB A0 EKT 2002 EKP EKP 2002 ECB EZB EKT EKT ECB EKP EZB EKT CB 8 EZB EKP EKT B EZB Mragh 2002 100 Mișcăm ROMÂNIA! Educație Credință Sănătate PMP‎”‎‎
Material comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Bistrița-Năsăud, Cod mandatar. AEP:11200012
Share.

About Author

Lasă un comentariu