Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha la filtrele de la intrarea în Bistrița la începutul primei zile de carantină

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha a trecut în revistă în această dimineață împreună cu inspectorul șef al poliției, Mihai Lupșa, și inspectorul șef al jandarmeriei, Florin Furnea filtrele institute la intrarea în Bistrița în prima zi de carantină precum și traficul de la intrările în municipiul .

”Tranzitarea municipiului Bistrița de către autovehicule este permisă doar pe șoseaua de centură, iar în acest sens au fost amplasate panouri informative care le redirecționează spre zona permisă” atrage atenția un comunicat de presă a Instituției Prefectului.

Există rute alternative în funcție de destinația celor aflați în tranzit dar și de tonaj:  ”Precizăm, de asemenea, că, în funcție de destinație și tonajul autovehiculului, municipiul poate fi ocolit prin județele învecinate, ori pe rutele: Beclean- Năsăud- Ilva Mică- Strâmba-Josenii Bârgăului sau Beclean-Năsăud- (Bistrița cart.Unirea)-Livezile. Reamintim cetățenilor că măsura de carantinare se aplică și pentru localitățile componente ale orașului Bistrița: Viișoara, Sigmir, Sărata, Ghinda, Unirea și Slătinița” transmite Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu