Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Diana Morar: ” Mi-ar plăcea să cred că la alegerile din 6 decembrie oamenii vor vota oameni profesioniști în Parlament (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul de stat din Ministerul Justiției, Diana Morar, candidata PNL la funcția de deputat pe lista din Bistrița-Năsăud a partidului explică într-un interviu de ce este important ca oamenii să aleagă profesioniști în Parlamentul României:

Share.

About Author

3 comentarii

 1. De ce nu mai pot vota liberalii? în

  Vă mărturisesc faptul că din 1990 până recent am votat cu liberalii. De data asta nu-i mai votez. De ce? Pentru că de curând am văzut 2 reportaje recorder, la care vă fac și dv. trimiterea:
  1. Singur împotriva partidului: https://youtu.be/JVkqDAP7gAk
  2. Mafia pădurilor descrisă din interior: https://youtu.be/mcV7lGizUEw
  Deja începe să mă cuprindă sila și de liberali. Pe 6 decembrie o să încerc altceva!

 2. Doamna scumpa…
  Cea mai competenta societate si administratie publica, este cea care se bazeaza pe criteriul pregatirii scolare, experientei , competentei si promovarii prin concurs profesional, cu caracter definitiv si dupalegile care guverneaza ” munca ” , NICIDECUM DUPA REGULI POLITICE .
  Pentru asta, trebuie prin Conctitutie, sa fie interzisa ingerinta politicului in administrativ- executiv si in puterea judiciara-judecatoreasca, asa cm se intampla astazi . ( Teoria cu ” separarea puterilor in stat ” este doar o teorie care nu se aplica astazi ) .Politrucii sa faca legi in Parlament si ceilalti sa le puna in executare, iar sefii acestora sa nu poata fi nici agreati si nici pusi ori chimbati politic .
  ASTA INSEAMNA SOCIETATE SI GUVERNARE TEHNOCRATA… si stiti bine ca nici cei de ” hais ” si nici dvs cei de ” cea “… nu agreati asa ceva, ca nu va convine situatia sa nu va puteti amesteca si sa nu va bagati ” nasul ” peste tot . DOARA SUTETI JURIST DE MESERIE … SI RICEPETI DVS FOARTE BINE ASTA !

Lasă un comentariu