Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii au intrat pe fereastra unui apartament ca să imobilizeze o femeie care-si amenința vecinii cu toporul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O bistrițeancă de 48 de ani care a încercat să-i spargă cu toporul ușa unei vecine de bloc a fost imobilizată cu greu de polițiști, după ce aceasta s-a baricadat în apartament și a început să arunce cu obiecte pe geam după trecători.  S-a întâmplat duminică într-un bloc din municipiul Bistrița.

Polițiștii de la ordine Publică s-au văzut obligați să escaladeze blocul în care locuia femeia cu ajutorul unei scări si sa pătrundă în apartamentul acesteia prin balconul locuinței aflate la etajul al 2-lea. Cea care a alertat prin 112 forțele de ordine a fost femeia agresată, o bistrițeancă de 52 de ani. Aceasta a sunat disperată la numărul de urgență după ce vecina, aflată într-o stare psihică alterată  i-a distrus usa  cu toporul .

Femeia agresivă s-a încuiat în casă atunci când a aflat că va interveni poliția, iar din spatele usii si a gemurilor profera amenințări și arunca cu obiecte pe fereastră: ”În momentul în care au ajuns polițiștii la fața locului, femeia a refuzat să deschidă, amenința cu toporul și arunca cu obiecte. Întrucât exista posibilitatea să se rănească atât ea, cât și persoanele din jur, polițiștii au solicitat în sprijin pompierii și, cu ajutorul unei scări, au pătruns în apartamentul femeii prin balcon.” au transmis polițiștii care au atașat si un video cu momentul intrării în balcon.  Polițiștii au reușit să o imobilizeze pe femeie înainte să se rănească-au precizat în comunicat- iar ulterior au transportat-o la spitalul de psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu