Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca:”deblocați în Parlament proiectul alegerilor primarilor în 2 tururi. Au semnat 1 milion de oameni pentru acesta”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca reamintește într-o postare pe facebook că unul dintre proiectele  legislative, la care a fost inițiator alături de mai mulți colegi, cel care prevede alegeri locale în două tururi de scrutin pentru funcția de primar a rămas blocat în Parlament și cere deblocarea lui. Simionca reamintește că proiectul a reușit să strângă la nivel național 1 milion de semnături dar a fost ignorat de restul parlamentarilor din alte partide: ”PMP a depus în Parlament un proiect în acest sens, printre inițiatorii căruia mă număr și eu, împreună cu peste 1 milion de semnături ale românilor. Proiectul este blocat în Camera Deputaților. Revenirea la alegerea primarilor în două tururi oferă mai multă legitimitate primarilor și creează premisele unei reînnoiri a clasei politice de la nivel local. Alegeri în două tururi înseamnă că oamenii nu vor mai fi puși în situația de a alege răul cel mai mic, de a vota tot timpul anti-ceva sau anti-cineva din diferite rațiuni” . Simionca arata cu degetul către partidele tradiționale: ”Partidele tradiționale vechi nu își doresc acest lucru pentru că nu vor să respecte voința reală a cetățenilor. Ei vor să facă în continuare jocuri politice pentru a obține puterea în interes personal”

Material comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Bistrița-Năsăud si realizat de Simedia Grup SRL, Cod mandatar. AEP:11200012

r

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Domnule draga, Dvs PMP -ul suteti un partid prea mic, sa castigati alegerile, si daca-s in 3 tururi … Singura Dvs sansa este sa FACETI “ALIANTE POLITICE ” SI ATAT .

Lasă un comentariu