Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tragedie pe sectia Covid: o pacientă s-a sinucis după ce s-a înjunghiat în piept și în gât

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O femeie de 55 de ani  internată cu o formă medie de Covid 19 a cedat psihic în această dimineață și s-a sinucis în toaleta  salonului în care era pacientă. Drama s-a petrecut în jurul orelor 4,00 dimineața când refugiată în baie femeia si-a înfipt cuțitul în piept, în zona sternului și apoi în zona gâtului. Infirmierele, alertate de pacienți au descoperit-o într-un lac de sânge, inconștientă.

Personalul medical a încercat s-o resusciteze minute în șir, în paralel cu eforturile de oprire a hemoragiei masive, fără succes însă.  Decesul a fost declarat în jurul orelor 5,00 dimineața.

Potrivit comunicatului de presă al Spitalului Judetean de Urgență în cazul pacientei care s-a sinucis personalul medical nu ar fi avut indicii ca avea probleme de natură psihiatrică: ”Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecție cu virusul SARS-CoV-2 în Secția Boli Infecțioase, evoluția stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind ușor ameliorată, în contextul administrării medicației antivirale, antibiotice, antiinflamatoare și simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică.

Poliția a  început o anchetă: ”Pacienta a fost găsită în stare de inconștiență la ora 04.10 de către infirmiere, care au anunțat personalul medical. Medicii au constatat absența funcțiilor vitale și faptul că pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta și una în hemitoracele stâng, în zona submamară, aplicând pansamente compresive și inițiind imediat manevrele de resuscitare, la care pacienta nu a răspuns, fiind declarat decesul la ora 5.00. A fost anunțată Poliția, care a deschis o anchetă, și Serviciul de Medicină Legală, care, în urma necropsiei, va stabili cauza decesului” informează comunicatul de presă al SJU Bistrița-Năsăud.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu