Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca: ” Ne-am săturat de minciuni, de corupție și incompetență”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deputatul PMP Ionuț Simionca a postat un film pe facebook în care se poziționează, radical împotriva celor care i-ar fi închis pe români în case. El a postat si textul mesajului pe pagina sa oficială de facebook
”Ne-am săturat de minciuni, de corupție și incompetență.  Ne-am săturat să stăm închiși în case și să auzim mereu că nu se poate. Uniți, putem schimba asta!
 Împreună am transformat Autostrada Nordului  din vis în realitate.
 Și împreună îi vom sancționa pe toți politicienii aroganți care au uitat de bistrițeni și de județul nostru.  Vă aștept la vot în 6 decembrie!” scrie Ionuț Simionca.
Material comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Bistrița-Năsăud si realizat de Simedia Grup SRL, Cod mandatar. AEP:11200012
Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -Horea în

    Asa este , insa personal m-am invatat tare bine cu ele si chiar daca le stiu ocoli tot nu am avut de castigat absolut nimic.Toate astea fac parte din viata de roman.Insa cine citeste si se informeaza asta se gaseste cam peste tot pe planeta. De unde vine raul ? Fix de la meseria de politician asunsi in entitatile de tip mafiot numite PARTIDE POLITICE. Cand vor disparea aceste neajunsuri ? La a doua venire asa cum ne este noua promisa .

Lasă un comentariu