Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce mesaj a transmis alegătorilor primarul Bistriței, Ioan Turc

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Într-un mesaj transmis pe facebook Ioan Turc, primarul Bistriței și președintele județean al PNL i-a asigurat pe alegătorii săi dar și pe cei care i-au votat pe liberali în tot județul  că votul lor va fi respectat de administrații prin fapte  și i-a invitat să aibă aceeași opțiune și la alegerile din 6 decembrie  pentru ca aceste proiecte să fie transpuse în fapte:
”Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o la alegerile locale, atât mie, cât și colegilor mei din PNL! Vă asigur că votul dumneavoastră este respectat, prin efortul pe care suntem hotărâți să-l depunem în fiecare zi în beneficiul comunităților noastre. Avem în față 4 ani de muncă asiduă, dar cu realizări care vor crește calitatea vieții oamenilor pretutindeni în județ. De aceea, pasul înainte făcut în alegerile locale ar trebui continuat cu aceeași opțiune pro dezvoltare și la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie.
Pentru mine, în calitate de primar al municipiului Bistrița și de președinte al PNL Bistrița-Năsăud, este esențial ca viitorul guvern să fie unul cu care să pot lucra pe marile proiecte de dezvoltare locală pe care le-am asumat.” a mai spus Ioan Turc.
Primarul Bistriței a reamintit despre proiectele majore pe care Bistrița dar și comunitățile din județ trebuie sa le realizeze pentru a recupera decalajul față de alte municipii, orașe și comune : ”Trăim cu toții vremuri tulburi, în care interesul pentru viața publică este scăzut. Totuși, trebuie să ținem cont de interesul major al comunității bistrițene în a recupera distanța față de orașele și județele prospere din țara noastră. Avem nevoie de rețele de gaz, de apă și canalizare, de iluminat public, de drumuri, de școli moderne, de servicii medicale de calitate, de facilități pentru agrement, de locuri de muncă bine plătite, de administrații performante și digitalizate.
Pentru toate acestea, vă îndemn să vă exprimați dreptul la vot și să susțineți echipa Partidului Național Liberal atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Sunt oameni care merită!” le-a transmis Ioan Turc.

Publicitate electorală, material comandat de Partidul Național Liberal, Bistrița-Năsăud, cod mandatar:  11200025 )

Share.

About Author

Lasă un comentariu