Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Violentă domestică atroce: o femeie din Runcu Salvei a pierit în chinuri după ce a fost bătută timp de o lună

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O femeie de 41 de ani din Runcu Salvei, găsită moartă în 1 Decembrie în casa sa, a fost victima unui lung șir de bătăi încasate de la soțul său, bătăi care i-au adus un sfârșit cumplit, în agonie, au stabilit criminaliștii.

Circumstanțele morții femeii cu corpul plin de urmele bătăilor primite de la soț s-a lămurit după examenul anatomo-patologic care a indicat: insuficiență anatomopatologică ca urmare a unei intoxicații cu alcool combinată cu hipotermie.

Legiștii au mai descoperit că femeia a fost supusă unor agresiuni extreme care s-au întins cel puțin pe parcursul unei luni de zile, timp în care a fost  pe rând bătută cu o lopata, dar și cu pumnii și picioarele, tăiată cu cuțitul și  înjunghiată.

De pe urma tratamentului administrat se pare  de soț, femeia s-a ales cu fractură de stern, fracturi costale și chiar fractură de bază de craniu, toate cu o vechime de până la 24 de zile: ” Ca urmare a autopsiei victimei Serviciul Judetean de Medicină Legală a stabilit că decesul victimei a fost violent, datând din 1.12.2020...” anunță într-un comunicat de presă procurorul purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă tribunalul Bistrița-Năsăud, Adrian Briciu.

Procurorii care au dispus  reținerea soțului victimei, Ioan P. de 45 de ani ,care a si primit mandat de arest de 30 de zile de la judecătorii Tribunalului   îl acuză de tentativă de omor sub forma violenței în familie. Procurorii au ajuns la concluzia că întregul calvar care a dus la moartea femeii ar fi început în perioada 6-30 noiembrie” pe fondul neînțelegerilor din familie soțul și-ar fi lovit soția cu pumnii și cu picioarele dar și cu corpuri dure: scaune, bâte, lopată și corpuri tăietoare (posibil cuțit) producându-i leziuni traumatice grave”.

Share.

About Author

Lasă un comentariu