Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tragedie în Șanț: un bărbat a murit lovit de un taf neasigurat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tractor forestier scăpat de sub control pe un teren montan accidentat din Valea Mare a lovit sâmbătă după amiaza un bărbat de 65 de ani din Șanț pe care l-a ucis.

Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD  au intervenit la apelul la 112  în localitatea Valea Mare la un accident în zona montana. Primiseră informația că un TAF a accidentat un bărbat, iar victima  era inconstientă. În momentul in care echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat, victima, un bărbat în vârstă de 65 de ani  avea leziuni incompatibile cu viața, astfel că echipajul medical a fost  nevoite sa îi declare decesul la locul evenimentului.

Conform primelor verificărilor efectuate de polițiști bărbat de 65 de ani, din localitatea Șanț, a fost surprins și accidentat de utilaj forestier care nu ar fi foarte asigurat corespunzător și s-a pu în mișcare  Vehiculul era condus de un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Valea Mare. Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Share.

About Author

Lasă un comentariu