Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: ”am votat cu gândul la tineri, am votat pentru reclădirea României”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul general al PNLa votat în această dimineață la Bistrița, la Colegiul Național Liviu Rebreanu, la secția în care este arondat: ” Am votat astăzi cu gândul la tineri, pentru că avem datoria de a lăsa moștenire o țară mai liberă, mai puternică și mai dezvoltată decât am primit-o noi de la părinții noștri.

Am votat pentru un sistem de sănătate puternic, pentru școli moderne, pentru autostrăzi care să lege toate provinciile istorice românești, pentru stat de drept și pentru o Românie puternică în lume.

Am votat pentru Reclădirea României, iar acest lucru se poate întâmpla dacă vom avea politicieni care vor ști să atragă banii europeni și mai ales dacă vor ști să îi folosească pentru binele tuturor.

Veniți la vot ! E un vot sigur !

Dumnezeu să binecuvinteze România !” a scris pe facebook, după vot secretarul general PNL

Share.

About Author

Un comentariu

  1. EI BRAVO FRATIUCULE DRAGA ! NO ASA… DA . Asa se fac comentarile si indemnurile electorale, fara sa dai vina pe absolut nimnei. Fa in asa fel, incat, rin comportare si activitati practice, oamenii sa alerge ” dupa tine ” … sa-ti multumeasca… nu sa te bata cu boloani … ! CRED CA ESTE RIMUL DUMITALE COMENTARIU IN RESA, CAND ” NU ESTE VINOVAT “… NIMENI !

Lasă un comentariu