Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum arată simularea atribuirii mandatelor de parlamentar din Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un deputat USR, Claudiu Năsui a făcut pe pagina sa de facebook o proiecție a distribuirii mandatelor de parlamentar în fiecare județ într-o variantă a rezultatelor provizorii de la ora 15,00.

Pentru Bistrița-Năsăud, Năsui care are el însuși confirmat noul mandat dă drept probabilă următoarea proiecție: PNL-2 mandate de deputat și unul de senator). PSD-2 mandate de deputat și unul de senator, AUR-mandat de deputat.

Cu excepția numărului 1 de pe lista PNL și a numărului 1 de pe lista PSD, adica de Robert Sighiartău și de Daniel Suciu, celelalte mandate vor intra la redistribuire, iar lucrurile rămân încă incerte. Distribuirea mandatelor depinde și de ce se va întâmpla cu Partidul Mișcarea Populară, daca va reuși sau nu să facă pragul. Dacă proiecția făcută de deputatul USR va deveni realitate atunci în Parlamentul României vor ajunge: Robert Sighiartău și Diana Morar(PNL), Daniel Suciu și Bogdan Ivan (PSD) dar și fostul subprefect PNȚCD Marcel Seserman (AUR) în Camera Deputaților, respectiv Ovidiu Florean (PNL) și Ioan Deneș (Senat).

Share.

About Author

Lasă un comentariu