Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: PMP emoții cu intrarea în Parlament. După ce a numărat 99% din voturi BEC ii da fix la 5%

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: După numărarea a 99% din voturi PMP a decis

Stirea inițială: Partidul Mișcarea Populară speră încă să intre în Parlament, chiar daca numărarea partială a voturilor la 70% din numărul buletinelor de vot  i-a scos sub pragul electoral atât la Camera Deputaților, cât și la Senat (4,77% și 4,69%).

Traian Băsescu, fondatorul partidului transmite  pe facebook, în maniera sa binecunoscută că lucrurile se schimbă în bine pentru PRM până la finalul numărării voturilor: ” PMP și-a luat ”aurul” înapoi din ultimele 5 secții de votare numărate din Republica Moldova!!!!!” a scris Băsescu.

Presedintele PMP Eugen Tomac se arată și el încrezător:” BEC a prezentat date parțiale, nu cele finale, noi suntem încrezători. Așteptăm să se numere toate procesele verbale, inclusiv în Republica Moldova, unde PMP a câștigat alegerile”, a declarat Tomac pentru Digi24.

În județul Bistrița-Năsăud PMP a fost cu mult peste scorul național pe care l-a dublat. Partidul a obținut 10,91 la Camera Deputaților și 9,4% la Senat, iar daca fac pragul Ionuț Simionca are  sa obțină un nou mandat de deputat.

Share.

About Author

Lasă un comentariu