Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

De sezon: s-au încăierat din pricina tăierilor de lemn. Un bărbat a ajuns la spital, altul în arest

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii l-au reținut aseară pentru 24 de ore pe un bărbat de 35 de ani din Livezile pe care-l acuză că l-a lovit și rănit pe un proprietar de pădure de 53 de ani din Dorolea care l-a  acuzat că i-a taiat si furat lemn dintr-o pădure.

 ”Aseară, începând cu ora 22.00, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 35 de ani, din Livezile, pe care-l cercetează într-un dosar instrumentat de  Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. Un bărbat de 53 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale” transmit politiștii..

Individul a fost depistat de polițiști, la scurt timp după comiterea agresiunii asupra bărbatului din Dorolea, care se afla pe o pășune, cu o turmă de oi, pe raza localității de domiciliu. ”Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, bărbatul de 53 de ani reproșându-i agresorului că Ar fi tăiat și sustras lemne dintr-o pădure care-i aparține. Imediat după comiterea faptei, agresorul a plecat de la fața locului, fiind depistat în timp ce se deplasa cu un atelaj cu care transporta material lemnos. A fost condus la sediul poliției, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.” transmite poliția.

Acum polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului il cercetează pe bătăuș pentru lovire sau alte violențe, tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, iar în cursul zilei de astăzi, bărbatul de 35 de ani va ajunge în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu