Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șase năsăudeni implicați într-un scandal monstruos între doi frați au fost reținuți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe șase năsăudeni din cei unsprezece implicați în seara de 9 decembrie într-un scandal de familie  care a degenerat în bătăie si urlete în stradă.

Deocamdată cei 6 sunt cercetaâi în stare de reținere pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe.

Scandalul a  izbucnit  în 9 decembrie pe fondul consumului de alcool, dar și a unor neînțelegeri mai vechi între doi frați. Polițiștii au identificat la intervenția solicitată prin 112 cu totul 11 de persoane implicate cu vârste cuprinse între 16-57 de ani, toți din Năsăud, care s-au agresat reciproc. În urma scandalului un bărbat în vârstă de 44 de ani și un tânăr de 24 de ani au fost răniți și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau late violențe, iar polițiștii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. Totodată, polițiștii năsăudeni monitorizează starea conflictuală” informează IPJ .

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu