Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Simionca anunță ca PMP-ul intra in reconstrucție. Ce declarații a făcut înaintea sedintei de CJ în care PMP-ul a votat cu PSD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PMP Ionuț Simionca a declarat astăzi intr-o conferinta de presa că partidul său va intra în reconstrucție  după ce a ratat la mustață Parlamentul, iar el personal vrea sa implice activ  în viața publică inclusiv prin acțiuni civice.

”Ce nu voi putea soluționa pe linie de partid voi încerca să rezolv din societatea civilă, mă voi implica acolo unde cred că este necesar. Va fi o implicare din perspectivă civică, dar și în acțiuni ale ONG-urilor” a declarat Ionuț Simionca . Încă deputat până în 21 decembrie la reunirea noului Legislativ, Simionca spune că este convins că partidul său va renaște . ” Intrăm într-o nouă eră, în cea de reconstrucție a PMP. ” anunță Simionca din poziția presedintelui unuia dintre filialele care a scos un scor bun la alegerile parlamentare și ținteste un loc la viitorul Congres : ”Mă număr printre cei care vor pune umărul la reconstrucția partidului, voi munci pentru a readuce PMP în Parlament. La începutul lunii martie 2021 vom avea Congres național, se va alege o nouă echipă, se va prezenta un nou proiect politic pentru a relansa partidul”.

Ce a spus despre alianțele locale: au trecut alegerile, nu poti sa fii într-un conflict permanent

Cu două ore înainte de votul care a arătat că a facut aliantă cu PSD la nivelul Consiliului Judetean, Simionca a spus despre consilierii PMP ca au libertatea de a vota. ”Din perspectiva Consiliului Local Bistrița nu am intrat în opoziție, am dat curs tuturor hotărârilor care au fost bune, consilierele PMP au venit cu propuneri. Nici la nivel județean nu suntem un cui în roată, un Gică Contra, vrem dezvoltarea comunităților. Nu vrem să facem opoziție de dragul opoziției, dar orice decizie luată va fi pentru cetățeni. Mergem mai departe, este momentul să construim. Au trecut alegerile, nu poți să fii într-un conflict politic permanent. Participarea la o majoritate nu înseamnă un cec în alb pentru nimeni” a susținut Simionca într-o conferință de presă.

Puțin mai tarziu, în urma negocierii cu PSD, un consilier PMP, Tiberiu-Ciprian Kecskes Simionca, chiar cumnatul său a fost ales vicepresedinte al Consiliului Județean.

Share.

About Author

Lasă un comentariu