Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Concertul tradițional de Craciun al Corului Madrigal a trecut în online după 52 de ani de eveniment. Anul acesta este disponibil gratuit, prin intermediul aplicațiilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” aduce publicului și anul acesta muzica și atmosfera specială a sărbătorilor de iarnă prin tradiționalul Concert Extraordinar de Crăciun, dirijat de Anna Ungureanu, difuzat de data aceasta exclusiv online după 52 de concerte neîntrerupte cu publicul.

Evenimentul este înregistrat în condiții excepționale, dau asigurări reprezentanții Corului, în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României și va fi disponibil gratuit pe site-ul Corului Madrigal www.madrigal.ro, în aplicația online Madrigal App. Aceasta va fi lansată pe 23 decembrie 2020 și va putea fi descărcată cu ușurință pe orice dispozitiv electronic pentru vizionare.

Concertul Extraordinar de Crăciun 2020 a fost filmat în Sala tronului a Muzeului Național de Artă al României,  cu o semnificație culturală și istorică aparte.” Creat ca un produs vizual remarcabil, Concertul de Crăciun al Corului Madrigal include ilustrații din cadrul Galeriei de Artă Veche Românească a MNAR, imagini care pun în valoare sonoritatea și prezența scenică a Corului Madrigal și, totodată, îmbogățesc experiența artistică a privitorilor. Concertul Extraordinar de Crăciun al Corului Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” reprezintă unul dintre cele mai longevive și consecvente evenimente culturale din România. De peste jumătate de secol, în fiecare lună decembrie, Corul Madrigal s-a conectat cu publicul și a vestit sărbătoarea Nașterii Domnului pe marile scene de spectacol din București sau din țară” transmite  un comunicat de presa al departamentului de comunicare al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Aplicație online lansată astăzi

”În condițiile extraordinare ale acestui an, Corul Madrigal rămâne fidel legăturii cu spectatorii săi și implementează încă un produs inovativ – aplicația online Madrigal App, dedicată concertelor și evenimentelor susține de celebrul ansamblu, care va putea fi accesată și vizualizată pe dispozitivele electronice (laptop, televizor etc.) din 23 decembrie 2020 de pe www.madrigal.ro.” transmit reprezentanții Madrigalului.

 

Share.

Lasă un comentariu