Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalul Bogdan Rusu a fost ales viceprimar în Beclean. Primarul Moldovan acuză trădarea ”partenerilor de drum”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Contracandidatul liberal a lui Nicolae Moldovan la Primăria Becleanului, Bogdan Rusu a fost ales în această seara viceprimar  al orașului după o sedință în care cei doi consilierii UDMR dar si unii aliați din alegeri ai primarului au votat pentru liberal.

Nicolae Moldovan a scris imediat după ședință, vizibil dezamăgit,  pe facebook despre trădare, dar și despre majorități conjuncturale : ”Nicicând nu am trădat!…Am crezut mereu că a-ți respecta principiile, partenerii “de drum” și hotărârea de a merge înainte sunt condiții de bază în încercarea de a face bine, de a împlini în folosul oamenilor proiectele unei administrații locale. Ca primar, așa voi face și de acum înainte…Asta, chiar dacă majoritatile politice din consiliu local se fac și se desfac adesea conjunctural, cel mai adesea în pripă (precum în ședința de consiliu de azi!) trăgându-se sforile unor alianțe mereu nevăzute”. 

Alături de liberali care aveau 5 voturi față de 6 ale Aliantei Pentru Beclean (adica PSD-Pro Romania si Alde) au votat si cei doi consilieri UDMR, si se pare si un consilier de la ProRomânia, dar și consilierul USR-Plus.

Primarul Moldovan a mai scris ca spera ca noua majoritate sa voteze proiectele de dezvoltare: ”Sper că noua majoritate din Consiliul local Beclean să înțeleagă că proiectele ce le voi înainta spre aprobare consiliului nu sunt “ale lui Nicu Moldovan de la PSD” ci sunt proiecte de dezvoltare a orașului. E adevărat, proiecte pentru care “Nicu Moldovan” s-a zbătut și a muncit cât l-au ținut puterile. Dezvoltarea orașului nostru stă de acum și “la mâna” votului noii majorități politice din Consiliul local. Îmi doresc să conștientizeze asta!…” a scris Nicolae Moldovan care pierde pentru prima dată majoritatea în Consiliul Local după mulți ani în care a controlat-o.
Actualul viceprimar Bogdan Rusu a fost purtătorul de cuvant al Consiliului Judetean BN în perioada în care aceasta instituție a fost condusă de Liviu Rusu si a obținut un scor bun la alegerile locale din această toamnă.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu