Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Platforma pe care vă puteți programa pentru vaccinul Covid 19 funcționează. Deocamdata planificarile se pot face doar pentru prima etapă de vaccinare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Platforma informatică ce permite programarea persoanelor pentru vaccinarea împotriva COVID-19 este operaţională, însă programarea o pot face deocamdată doar persoanele care se află în prima categorie de risc: adica personalul medical si cel din unitățile sociale de îngrijire.

Până atunci însă există posibilitatea înscrierii în platformă. Prin  accesarea  link-ul PROGRAMARE VACCINARE se creează un cont pe baza datelor de identificare şi a numărului de telefon. În contul creat fiecare ae acces la propriile programări: centrul de vaccinare, datele la care vor fi efectuate prima administrare şi rapelul (cea de-a doua doză). De asemenea, în momentul programării, platforma generează un document pe baza căruia se va face accesul în centrul de vaccinare la data planificată, acces care va fi verificat ulterior în zona de triaj, pe tablete prin scanarea codului QR de pe documentul generat de platformă sau pe baza cărţii de identitate.

Aplicaţia RENV este pusă la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică pentru a avea evidenţa vaccinărilor, iar platforma şi sistemele informatice sunt puse la dispoziţie de către Serviciul de Telecomunicaţii Specialeși au  fost astfel dimensionate şi configurate încât să permită accesarea simultană de către un număr mare de utilizatori, totodată fiind implementate şi măsuri specifice de securitate cibernetică.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu