Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accidente rutiere cu răniți la ceas de seară pe două drumuri județene din BN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit luni seara, în jurul orelor 19,00 la două accidente rutiere în județ unul pe 172G, la Monariu, în Budacu de Jos și un altul pe drumul Sasarm-Beclean.

La Monariu  o autoutilitară, condusă de un barbat de 33 de ani, din Monariu a lovit  un atelaj hipo, condus de un bărbat de 56 de ani, din aceeași localitate, care s-a dovedit ulterior că era  băut. Accidentul s-a soldat cu rănirea căruțașului care a fost transportat de o ambulanță la spital, cu traumatism cranian și alte leziuni. ”Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l în cazul căruțașului și negativ în cazul conducătorului auto. S-a întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul” transmite IPJ BN.

Câteva minute mai târziu,  pe Drumul Național 17D, între localitățile Săsarm și Beclean  un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Baia Mare a ieșit în afara părții carosabile și a ajuns într-un șanț. În urma accidentului, o femeie de 29 de ani, din Rebra, pasageră în mașină a fost rănită și transportată la spital.

Testul cu aparatul etilotest a indicat că tânărul șofer nu s-a urcat băut la volan. N-a scăpat însă de dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Săsarm: accident rutier
*pentru aproximativ 15 minute, polițiștii au dirijat circulația alternativ, pe un sens;

În această seară, pe Drumul Național 17D, între localitățile Săsarm și Beclean a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din Baia Mare, pe direcția Salva-Beclean, a ieșit în afara părții carosabile și a ajuns într-un șanț. În urma accidentului, o femeie de 29 de ani, din Rebra a fost rănită și transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Share.

About Author

Lasă un comentariu