Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un șofer care a tăiat imprudent o curba periculoasa a provocat un accident cu 4 răniți sâmbătă seara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer care a intrat  imprudent într-o curbă fără vizibilitate pe celălalt sens de mers pe Dealul Târgului a provocat sâmbătă seara un accident de circulație cu patru răniți.

Polițiștii spun că din primele verificări s-a stabilit că un  autoturism care circula pe direcția Dumitra-Bistrița într-o curbă deosebit de periculoasă a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. Pasagerii și șoferul uneia dintre cele două mașini Au fost transportați la spital unul dintre șoferi, de 34 de ani și alte trei femei cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani, pasageri în același autovehicul.

Cei doi conducători auto, unul in vârsta de 33 de ani din Bistrița și celălalt de 34 de ani din Sigmir au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, spun polițiștii care  anunță și că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. Traficul pe Dealul Târgului a fost restrcționat în urma accidentului zeci de minute.

 

Share.

Lasă un comentariu