Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Se schimbă regulile în urbanismul Bistriței. Ce a stabilit comisia de urbanism la cererea unui consilier local

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Comisia de Urbanism a Consiliului Local Bistrița vrea să schimbe regulile în urbanismul Bistriței. În ședința de luni Comisia de Urbanism a CL adoptat, la propunerea consilierului liberal Cristian Munthiu  propunerea prin care, orice documentație de urbanism cu probleme să  fie discutată si aprobată de  comisie înaintea serviciului de urbanism a municipalității.

Munthiu a dat vestea  pe facebook: ”De asemenea, am solicitat executivului, să organizeze o întâlnire cu dezvoltatorii imobiliari din Bistrița, pentru a dezbate proiectul de hotărâre privind “Regimul locuințelor colective mici”. Deși lipsa unui PUG actualizat, îngreunează mult dezvoltarea urbană echilibrată a orașului, nu putem aștepta nepăsători câțiva ani, pâna când acest nou document va fi elaborat. Ani de zile, comisia de Urbanism a avut un rol pur decorativ, deciziile fiind luate doar de către Primarul Crețu și echipa lui. Rezultatele se văd.” a scris Munthiu pe pagima sa de facebook

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -Horea în

    Foarte bine si corect. Va amintesc stimabililor ca nu poate fi eliberat si votat un PUG pana ce Primaria nu isi definitiveaza la modul serios si corect CADASTRUL VERDE al orasului. Lucrurile trebuie separate cu atentie de la inceput. Astept dezbatere publica cu actele pe masa asa cum ne spune legea 24 Sp. Verzi.

Lasă un comentariu