Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Luni, 18 ianuarie prima zi de schi pe pârtia Cocoș din actualul sezon rece. Ultima zi în care s-a schiat a fost 26 februarie 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pârtia mare de pe Dealul Cocoș e funcțională începând de luni de la ora 12,00, după ce  timp de câteva zile tunurile de zăpadă au lucrat din plin. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a Pârtiei Cocoș în cursul zilei de duminică.

Luni,  18 ianuarie  Pârtia Teleschi va funcționa de la 12,00  până la ora 22,00, iar programul acesta ar putea fi menținut, desigur dacă o vor permite condițiile meteo, până vineri. În weekend programul e mai lung, de la ora 9,00 la 22,00.
Ultima zi în care Partia Cocoș a funcționat a fost 26 februarie 2020. Personalul care o deserveste a sperta sa o deschidă la sfârșitul lunii noiembrie, potrivit unei alte postări de pe pagina de facebook, însă condițiile meteo n-au mai permis-o atunci.

Luni, 18 ianuarie  e ziua premierelor pe pârtia Bistriței: e prima zi în care se poate schia în actualul sezon rece, dar și prima zi în care pârtia funcționează sub administrația altcuiva decât a lui Ovidiu Crețu, primarul care s-a încăpățânat să o construiască în pofida tuturor opiniilor negative primite, recurgând la un credit împovărător pentru municipiul Bistrița.

Share.

About Author

Lasă un comentariu