Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Biroul PNL Bistrița-Năsăud, reacție la atacurile la adresa lui Orban: ” îl susținem pe președintele partidului”. Ce rezoluție au adoptat liberalii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud, întrunit joi seara în ședință,  a ajuns la concluzia că trebuie să  ia atitudine față de declarațiile și cererile de demisie  la adresa președintelui Ludovic Orban venite de la  doi dintre membri conducerii partidului și a  supus la vot textul unei rezoluții.

După vot  liberalii din Biroul Permanent al filialei au anunțat că rezultatele congresului care l-a ales pe Orban președinte nu pot fi schimbate decât în urma unui alt congres iar  celor care se exprimă critic sau discută probleme interne în public ( nn. cu trimitere la secretarul general Robert Sighiartau, deputat de Bistrița-Năsăud și  la prim-vicepreședintele Rareș Bogdan:) membrii conducerii filialei le-au recomandat discuții în structurile partidului și nu în exterior:  “Recunoaștem rezultatul alegerilor de la Congresul PNL din iunie 2017, iar asemenea rezultate nu pot fi schimbate decât tot în urma unui congres. În consecință, îl susținem pe președintele partidului, dl. Ludovic Orban. Totodată, le recomandăm tuturor colegilor noștri să discute problemele de natură internă doar în forurile statutare.” a anunțat Biroul Județean al PNL printr-un comunicat de presă semnat de presedintele Ioan Turc .

Imediat după declarațiile celor doi lideri la adresa lui Orban o parte din presa centrală a speculat că printre filialele care ar sprijini cererile lui Sighiartău și Rareș Bogdan ar fi și cea din Bistrița-Năsăud, de unde provine secretarul general.

Citește și:

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL după Rareș Bogdan

Share.

About Author

Lasă un comentariu