Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Biroul PNL Bistrița-Năsăud votează astăzi numele celui care va ocupa funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, poziție care a revenit filialei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Biroul Județean al PNL Bistrița-Năsăud decide astăzi pe cine recomandă pentru una din funcțiile  de secretar de stat la Ministerul Economiei, poziție care i-a revenit filialei conform negocierilor din partid.

Inițial funcția i-a propusă consilierului local Florin Urâte, președintele oamenilor de afaceri liberali însă acesta a declinat oferta din motive personale. Astăzi în ședința de Biroul Politic Executiv de la ora 17,00 liberalii bistrițeni vor fi în situația de a vota candidaturile depuse. Una dintre cele mai vehiculate este cea a unui fost subprefect, Terente Ciui, adjunct la Casa de Pensii, propunere în privința cărora mulți au rețineri.

Ministerul Economiei condus de Claudiu Năsui (USR) are nu mai puțin de 7 secretari de stat în organigramă. Printre atribuțiile funcției  pentru care va fi nominalizat un liberal din filiala Bistrița-Năsăud se numără și resursele minerale.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu