Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha a făcut verificări la depozitele cu materialele de deszăpezire și pe drumurile din județ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Prefectul Stelian Dolha a verificat în această seară stocurile de antiderapante din bazele de deszăpezire dar și starea drumurilor din județ  în contextul ninsorilor abundente prognozate inclusiv pentru noaptea de miercuri spre joi, în condițiile în care intervențiile din aceste zile  a consumat o mare parte din materialul antiderapant.
În depozitul secției drumuri Naționale Bistrița din Dealul Ștefăniței prefectul a constatat că stocurile sunt insuficiente și necesită o suplimentare imediată, dar spune că a primit asigurări de la responsabilii de la Drumurile Naționale că materialul va fi suplimentat până  la sfârșitul zilei, pentru asigurarea fluxului continuu al intervențiilor.
Prefectul anunță că va monitoriza în continuare, în teren situația stocurilor de materiale antiderapante și modul în care continuă deszăpezirea.
Pe de altă parte Instituția Prefectului anunță că pentru  semnalări de fenomene deosebite, gheață, polei, zăpadă, cetățenii pot apela:
pentru drumuri naționale: tel. 0263233615, 0263266620 – Dispecerat Secția de Drumuri Naționale Bistrița-Năsăud;
• pentru drumurile județene: tel. 0743064482 – ing. Gabriel Pop, Șef Serviciu Drumuri din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud;
pentru drumurile comunale se va lua legătura cu personalul din cadrul primăriilor;
• Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița al județului Bistrița-Năsăud: tel. 0263239404;
• Inspectoratul de Poliție județean Bistrița – Năsăud: tel. 0263203005;
🚨 În situații de urgență se va apela numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
Share.

Lasă un comentariu