Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PSD e pe litera punctajului de partid și la Bistrița. Daniel Suciu cere precum Ciolacu demisia ministrului sănătății, instalat de o lună

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PSD  ar vrea cel puțin declarativ demisia ori demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, cel numit abia în urmă cu o lună, legându-l de tragedia de astăzi de la Spitalul Matei Balș, acolo unde 5 pacienți au murit în  urma unui incendiu devastator.

În timp ce președintele de partid Marcel Ciolacu declara că demisia ministrului ar fi un gest infim de asumare a răspunderii Daniel Suciu a plusat de  la Bistrița și a spus că s-ar impune o  moțiune simplă împotriva ministrului sănătății. “Noi credeam ca domnul Tataru este un exemplu de ‘asa nu’, dar se pare ca domnul Voiculescu il intrece cu brio chiar si pe domnul Tataru. Este absolut obligatorie o motiune simpla, dar ar fi mult mai bine ca acest ministru sa plece”, a afirmat Daniel Suciu.

Fostul vicepremier  al Vioricăi Dăncilă i-a luat în rând la acuzații pe ministrul Voiculescu, pe primarul Capitalei, Nicușor Dan și pe vicepremierul Barna: “Este al saptelea incident in spitalele din Romania din ultimele cateva luni si nu ne incalzeste cu absolut nimic ca ministrul Sanatatii se razboieste cu responsabilul pe vaccinare. Este absolut incredibil ca primarul general al Capitalei nu raspunde la telefon sau are telefonul inchis.Este inadmisibil ca vicepremierul României , Domnul Dan Barna, să spună , oarecum senin  că după fiecare tragedie  mai avem câte ceva de învățat și ne perfecționăm, iar pe premierul Câțu i l-a lăsat lui Marcel  Ciolacu care a combătut pe măsura: ” (nnCâțu) are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunţa iar tăieri de salarii şi sporuri în Sănătate şi sistemul public”.

Vicepremier și ministrul dezvoltării într-o guvernare lungă a unei țări care n-a reușit să construiască în ultimii 20 de ani decât un Spital si decident al unui partid care a venit la guvernare în 2016 promițînd spitale regionale , Suciu a continuat: ”Chiar cred ca este absolut nevoie sa se faca ceva in acest domeniu. Toate semnalele de alarma pe care le-am tras de-a lungul vremurilor n-au fost luate in considerare” .

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Stimate domn… si ” cererile adresate sa-si dea demisia ” probabil ca sunt ” jocuri politice ” DAR NU MAI DISPERATI, CA NU-SI VOR DA DEMISIILE si va zbateti degeaba, ca pestele pe uscat . N-ati stiut cum sa votati, no 4 ani de zile de acuma incolo… cu sprijinul diasporetilor nostri dragi si scumpi… MUCLEESSS… !

  2. Vasile Roaita în

    Acest personaj care nu are nici macar anvergura unui primar de orasel, a ajuns deputat de fiecare data cocotat pe votul de partid, rasplatit fiind pentru slujile facute sefului judetean. Oameni de acest fel au demonetizat in asa masura functiile de demnitate publica incat azi, cand zici parlamentar sau ministru te gandesti doar la interese personale si de partid, multi bani lunar si nimic palpabil pentru alegatori.

Lasă un comentariu