Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bistrițean de 65 de ani a fost lovit de o mașină duminică seara pe drumul de centură

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un pieton de 65 de ani a fost accidentat grav duminică noaptea  de o mașină condusă de un șofer de 47 de ani  din Târgu Mureș pe drumul de centură din Bistrița, în zona restaurantului Ardealul.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a fost solicitat pentru intervenție, în condițiile în care primele informații precizau ca victima este inconștientă. Echipajul medical a găsit la locul accidentului victima conștientă însă grav rănită, cu  traumatism cranian și facial sever. Accidentatul a fost stabilizat și transportat laUPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale

Polițiștii cercetează încă modul în care s-a petrecut accidentul. Deocamdată au transmis  că șoferul nu era băut, co bărbat de 65 de ani, din localitate, pieton, a fost accidentat de un autoturism care circula pe strada Drumul Cetății, pe direcția Bistrița-Viișoara și care era condus de un bărbat de 47 de ani, din Târgu Mureș. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pietonul datorită stării de sănătate nu a putut fi testat, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale și recoltarea unei probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca cercetările să stabilească modul de producere al evenimentului rutier.

Echipajul de terapie intensivă mobilă intervine la un accident  rutier, pieton accidentat. Punct de reper Drumul Cetății in zona restaurantului  Ardealul. Din primele informații  persoana este afirmativ  inconștientă  cu respiratie. ISU BN. Echipajul medical a găsit la locul accidentului o victimă, ( bărbat ) constienta, cooperanta,  prezenta traumatism cranian și facial sever. Victima a fost stabilizată și predată la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale

Share.

About Author

Lasă un comentariu